Начало / Културен / Музика / Адел издава концерт на DVD

Адел издава концерт на DVD

Адел ще зарадва феновете си другия месец с DVD с нейно участие на живо в известната лондонска концертна зала на изкуствата и науките Роял Алберт Хол (Royal Albert Hall).
Очаква се видеото, продуцирано от Колумбия рекърдс, да излезе на 29 ноември. То ще включва 90-минутно живо изпълнение от Роял Алберт Хол, където Адел изнесе концерт на 22 септември, както и известни сингли от двата й албума, а същото така и кавъри, сред които „I Can’t Make You Love Me“ на американската блус певица Бони Рейт.
Видеото е дело на известния режисьор Пол Дъгдейл, който засне филма-концерт „The world’s on fire“ на „The Prodigy“. Дъгдейл надниква и зад завесата, за да запечата неповторими мигове от концерта.
23-годишната изпълнителка си взе по-продължителна почивка по лекарско предписание и отмени доста турнета, заради кръвоизлив на гласните струни. Тя призна, че в момента гласът й е много слаб и изрази надежда, че заедно с подкрепата и вярата на милионите си фенове, ще успее да се възстанови напълно и да спаси гласа си.

 

За Културна ми Янка

Вижте също

TV7 пуска през март мега шоу по патент на Stone & Co. Entertainment

Първия сезон на мегашоуто „Къртицата“  („The Mole”) се излъчва по ABC през 2001 година. То …