Начало / Интересен / Аксесоари вдъхновени от любимата храна

Аксесоари вдъхновени от любимата храна

Любимата ви храна като моден аксесоар?! Защо не! Напук на всички онези Super Size менюта във веригите за бързо хранене, актуални сред бижутата са миниатюрните блюда, вдъхновили серия от пръстени, обеци и висулки.

Аксесоарите може и да изглеждат годни за консумация, но не ви ги препоръчваме, тъй като са направени от пластмаса и лепило. Всяко едно от уникалните бижута е изработено ръчно от София Молнар (Sofia Molnar), за това ако не откриете любимата си храна в бижутерийния „ресторант“ или желаете да увековечите някакво „специално меню“, то можете да направите индивидуална поръчка по ваш вкус и идея. 

София е родена в Канада, но живее във Фукуока, Япония. Там намира и своето вдъхновение от движение наречено „кауаии“, което в превод от японски означава сладък или кич. Фънки аксесоарите с миниатюрни блюда струват между $ 10 и $ 20 и могат да бъдат закупени от SouZouCreations.   

Екстравагантните бижута са направени с внимание към детайлите, в състава им влизат различни видове пластмаса, стъкло, метал и керамика. Продуктите на SouZouCreations определено не влизат в категорията на скъпите бижута, но са предназначени да носят настроение и цвят при специални поводи или да придадат една забавна нотка към ежедневния аутфит.

Източник: telegraph.co.uk

Вижте също

Вкусна палачинка!

Палачинките – едни от най-харесваните и популярни изделия в света

Знаем, че масово мъжете не са много по готвенето, затова тук ще представим едно от …