Начало / Различен / Анджелина Джоли намекна, че няма нищо против да роди отново

Анджелина Джоли намекна, че няма нищо против да роди отново

Актрисата и режисьор Анджелина Джоли направи многозначителен намек в интервю пред журналистка на американското списание „Marie Claire“, че не изключва варианта да забременее отново. Тя сподели, че не би имала нищо против, ако голямото й семейство се увеличи с нов член. Носителката на „Оскар“ призна, че с половинката й Брад Пит се чувстват много щастливи като родители и броят на децата (точно шест), които отглеждат не е пречка да се увеличи с още едно. „За момента не планираме нищо подобно, но човек никога не знае. Току-виж се окаже че съм бременна отново„.
В настоящ момент плановете на двойката предвиждат сватба, макар че датата на събитието засега остава обвита в мистерия. 36-годишната холивудска звезда сподели пред „Marie Claire“, че Брад Пит й е дал много полезни житейски уроци, единият от които, според нейните думи, е че човек трябва да поставя благото на семейството и децата преди собствените нужди и желания. „Благословена съм да имам толкова любящо семейство. Нямаше да бъде такова, ако не беше Брад. Той направи живота ми красив и изпълнен с обич, какъвто никога не съм си представяла, че може да бъде.
Една от последните новини около чаровната актриса е свързана с последния й филмов проект „Земя на кръв и мед“. Джоли бе удостоена с почетната награда „Стенли Креймър“ от Гилдията на американските продуценти. Церемонията по награждаването ще се проведе на 21 януари 2012 година. Инициативата по награждаването  е основана през 2002 година в памет на легендарния режисьор и продуцент Стенли Креймър, известен с филмите „Познай кой ще дойде на вечеря“, „Бунтът на Кейн“, „Нюрнбергският Процес“, „Точно по пладне“ и „Непокорните“.

Вижте също

Бижутата на Кейт Мидълтън

Херцогиня Катрин умее да блести и сама по себе си, но да надникнем какво има …