Начало / Културен / Музика / Барабанистът на Blink-182 бори фобия с хипнотерапия

Барабанистът на Blink-182 бори фобия с хипнотерапия

Травис Баркър от Blink-182 разкри, че обмисля да се подложи на хипнотерапия, за да преодолее страха си от летене. След самолетната катастрофа в Южна Каролина през септември 2008г., когато той загуби асистента и бодигарда си, животът на Баркър напълно се променя. Тогава барабанистът беше на косъм от смъртта и получи тежки изгаряния по цялото тяло. Месеци престой в болницата и лечение бяха необходими за неговото възстановяване.

Той все още отказва да лети където и да е било и признава, че неговата фобия се е превърнала в голям проблем за професионалния му живот: „За съжаление, не мога да участвам в толкова много турнета, в колкото бих желал, тъй като не мога да летя със самолет.“ и добавя: „Това все още е пречка, въпреки че работя по въпроса“.

Баркър признава, че самолетната катастрофа му е помогнала да преодолее зависимостта си към болкоуспокояващите и да стане по-отговорен към здравето си. Пред списание Rolling Stone звездата споделя: “Сега тичам всеки ден, а преди това никога не съм го правил. В болницата си обещах, че ако някога отново се изправя на крака – ще плувам всеки ден и ще се храня добре.” След излизането си от болницата Травис става веган и твърди, че това е променило живота му в много аспекти.

„Гордо мога да заявя, че не вземам никакви болкоуспокояващи след като излязох от болницата. Казаха ми, че ще трябва да пия някакви лекарства до края на живота си, но аз се отказах от всякакви медикаменти и сега съм напълно различен човек. “

Междувременно групата се завърна с нова албум – „Neighborhoods“, който може да бъде чут в пълен вариант на Neighborhoods.blink182.com. Очаква се турнето към новата тава да стартира идното лято във Великобритания.

Източник: NME 

За Лени

Вижте също

TV7 пуска през март мега шоу по патент на Stone & Co. Entertainment

Първия сезон на мегашоуто „Къртицата“  („The Mole”) се излъчва по ABC през 2001 година. То …