Начало / Интересен / „Чеченецът“ Асен Блатечки с нова роля

„Чеченецът“ Асен Блатечки с нова роля

„Пистолет, куфар и три смърдящи варела“. Чудите се какво е това заглавие? Ще ви кажа бързо. Това е името на новата българска комедия, а неин режисьор и продуцент е Георги Костов.

В новата българска продукция любимецът ни от „Стъклен дом“ Асен Блатечки играе чеченец, който бива нает, за да изпълнява мокри поръчки. Другите актьори, изявили се в новият филм са: Ивайло Захариев, Георги Кадурин, Деян Донков, Иван Савов, Влади Въргала, Део и Дичо.

Новата комедия излиза на голям екран в началото на 2012 година, със специалното участие на проф. Илия Добрев.

Бръснача е шефът на българската мафия, който дава нареждания на Асен Блатечки да раздава юмруци на поразия. Актьорът до такава степен е свикнал да играе ролята на „лошото момче“, че изобщо не се затруднил на снимките и те му отнели сравнително малко време. Най-много по два дубъла му били нужни на Блатечки за всяка сцена, издават от екипа на филма.

„Пистолет, куфар и три смърдящи варела“е гангстерска комедия, разказваща за 23-годишния студент Антон, с прякор Красивия. За да осъществи обаче мечтата си и да продължи своето образование той трябвало да намери пари, разказват от actualno.com.

Тогава Красивия решава да рискува и по не толкова добро стечение на обстоятелствата той се забърква в голяма каша от комични и дори абсурдни случки с налудничави герои: наркобос, чиято мания в да подрежда лего, опасно ченге, сексапилна блондинка, наивни и глуповати дребни мошеници, футболист и мутреса, свързани от любовта си към… Достоевски, корумпирани държавни служители и още много други.

http://www.youtube.com/watch?v=qn3hPwPmNGY

Вижте също

Коженото яке – винаги на мода

Когато пролетта дойде , всички бързаме да извадим любимото си кожено яке, или обикаляме по …