Начало / Различен / Джесика Алба показва пред медиите второто си дете

Джесика Алба показва пред медиите второто си дете

Онър, Хевън и Джесика

Сексапилната 30-годишна холивудска актриса Джесика Алба, която роди втората си дъщеричка на 15 август тази година, с гордост позира с малката Хевън Гарнър пред няколко световноизвестни списания, сред които английското „OK“ и новозеландското „You“.
Алба разказа, че е имала доста необичайно раждане, защото амниотичната торбичка, в която плува ембриона, се е спукала едва, след като той започнал да излиза.
Хевън е второ дете на Алба и съпруга й Кеш Уорън, който е режисьор и продуцент. Любовта между двамата разцъфна, след като през 2004 г. се срещат на снимачната площадка на американския филм за супергерои “Фантастичната четворка”. Първото им дете, Онър Мари, се ражда на 7 юни 2008 г., като по-рано същата година влюбената двойка сключва брак.
Джесика, която винаги е мечтала за голямо семейство, съобщи, че се радва на леко и безпроблемно майчинство, а също и че се чувства страхотно. Със задоволство признава, че изпитва нужда да прегръща постоянно двумесечната Хевън. По-голямата Онър засега не показва признаци на ревност и с въодушевление приема новия член на семейството.

Вижте също

Бижутата на Кейт Мидълтън

Херцогиня Катрин умее да блести и сама по себе си, но да надникнем какво има …