Начало / Различен / Джим Кери с нова приятелка от Русия

Джим Кери с нова приятелка от Русия

Комедийният актьор, Джим Кери, има нова приятелка по националност рускиня. Той се среща с руската студентка Анастасия Виткина още от миналата година. Тя била обрисувана, като „ослепителна блондинка“ съобщава вестник „Ню Йорк Пост“.
Миналата година, актьорът се раздели с фотомодела и водещата на музикалните награди на MTV, Джени Макарти след като тяхната връзка продължи цели 5 години.

Кери добавя: „С Джени току-що сложихме край на връзката си. Благодарен съм за всички благословени мигове, които преживяхме заедно. Желая й всичко най-хубаво“ .
Макартни също му отвърна с добри чувства, като добави, че той винаги ще бъде важен мъж в живота й.

Новата изгора на Джим Кери живее в Ню Йорк, като не се съобщава както точно ще последва при тях.
Виткина често отскачала до Лос Анджелис, за да се види с големият комик, като наскоро двамата са били забелязани да се държат за ръце на концерт на рок групата „Guns N’ Roses”, който се състоя в Ел Ей.

Джим Кери придоби слава на не особено сполучливи любовни отношения в интимния си живот, като всичко започна от развода му с актрисата Лорън Холи. Те се бяха залюбили по време на снимките на култовата комедия „От глупав по глупав“, но бракът им продължи съвсем за малко.
Кери казва: „Печелех по 4 млн. долара на филм, а тя ме караше да изхвърлям боклука, представяте ли си!“ , като причина за раздялата. Комикът наскоро беше споменал също, че се страхува да не остане сам до старините си.

За Monika

Вижте също

Четири съвета при покупка на дамски часовник

Мъже, понякога е нужно да правим подаръци, те определено спасяват положението в определени ситуации. Концентрирайте …