Начало / Интересен / Fringe (Експериментът)

Fringe (Експериментът)

Научнофантастичния сериал „Fringe“, чийто четвърти сезон беше пуснат на 23 септември 2011 г. по FOX tv, ще върне един от предишните си герои в предстоящ епизод. Актьорът Джаред Харис, който участваше в първия сезон на драмата в ролята на злодея Дейвид Джоунс, и убит в края му, ще възкръсне в четвъртия сезон. За целта сценарият на филма беше пренаписан и това позволява появата на сатрите-нови герои в сериала.
Обаятелният Харис, който е неповторим в пресъздаването на антагонистични персонажи, участва във филми като „Ocean’s Twelve“ („Бандата на Оушън 2“), „The Curious Case of Benjamin Button“ („Странният случай с Бенджамин Бътън“), а последното му превъплъщение е в образа на емблематичния проф. Мориарти в „Sherlock Holmes: A Game of Shadows“ („Шерлок Холмс: Игра на сенки“).

Експериментът“, сравняван с „Досиетата X“, разказва за гениалния учения Уолтър Бишъп, страдащ от психични отклонения, сина му Питър Бишъп и ФБР агентката Оливия Дънам, които се обединяват, за да разследват поредица от свръхсекретни паранормални явления, случващи се по цял свят, на пръв поглед независими едно от друго. В последствие се оказва, че те са навързана част от „Схемата“, в която „някой си прави експерименти, а светът е неговата лаборатория”.
На 14 ноември 2011 г. очаквайте по bTV Action втория сезон на „Експериментът“, който ще бъде излъчван всеки делник от 22:00.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wTXOZbSB0KU

 

 

За Културна ми Янка

Вижте също

10-те най…странни имена на известни мъже

Факт е, че много от известните личности не използват истинските си имена в публичното пространство. …