Начало / Интересен / Гари Невил – Не сме достатъчно добри

Гари Невил – Не сме достатъчно добри

Бившият играч на Манчестър Юнайтед и Англия – Гари Невил коментира ситуацията около националния отбор на Англия. Според него Англия няма достатъчно талант, за да триумфира на Евро 2012. Играчите не са толкова динамични и креативни.

Бившият защитник на трите лъва има 85 срещи, в които не успя нито веднъж да триумфира на голямо първенство. В момента той работи за „Sky Sports“ и отразява нещата касаещи английския национален отбор.

Петъчното равенство на Англия с Черна Гора, осигури първото място на албионците в групата и така те се класираха на Евро 2012. Невил отбеляза редица слабости в английския национален отбор, които ще им попречат да направят добро впечатление по време на европейското първенство.

Англия ще започне Евро 2012 без Уейн Рууни, който беше наказан в мача срещу Черна Гора, но Невил изтъкна, че трите лъва имат по-големи проблеми от наказанието на Рууни.

Публикация в „Mail on sunday“ гласи, че гръбнака на Англия не е достатъчно силен, за да издържи предизвикателството да се изправи срещу отбори като Испания, Италия, Франция и Германия.

 

 

 

За Luke Skywalker

Вижте също

TV7 пуска през март мега шоу по патент на Stone & Co. Entertainment

Първия сезон на мегашоуто „Къртицата“  („The Mole”) се излъчва по ABC през 2001 година. То …