Начало / Различен / Холивудски звезди се събират на спортна стрелба

Холивудски звезди се събират на спортна стрелба

Списъкът с холивудски знаменитости, които ще се съберат за „Hollywood Celebrity Sporting Clays Invitational“ на 9 октомври, е доста внушителен. Над 40 звездни личности, в това число Ева Лонгория Паркър, Джеймс Уудс, Джо Мантеня, Том Селек, Баръйн Остин Грийн и Ерик Робъртс, са се записали за участие в събитието, което е в полза на донорската програма за костен мозък „City of Hope“. Домакин на събитието е Патрик Килпатрик от Uncommon Dialogue Films и то ще се проведе в Triple B Shotgun Sporting Park в Ел Монте, Калифорния.


Повече от 200 международни стрелци ще си пробват късмета. Тестващата група на „City of Hope Mobile Bone Marrow“ ще бъде на разположение, за да тества хората и да ги въведе в националния регистър с цел намиране на съвместими донори за пациенти, които се нуждаят от лечение с костен мозък или стволови клетки.


“Много е забавно и е голямо предизвикателство – стрелбата е спорт, с който всеки може да се забавлява“ – казва домакинът и изпълнителен директор на Uncommon Dialogue Films – актьорът Патрик Килпатрик – „Ние правим нещо специално…един блестящ турнир, с изключителен кетъринг в съчетание с холивудско присъствие и големи атракции“.

Във всеки отбори от по четири човека ще има една знаменитост и отборите ще се състезават помежду си за спечелване на най-висок резултат.
След разходката по червения килим и изисканата закуска, знаменитостите ще получат задължителни инструкции по безопасност и по стрелба. Участниците ще се придвижват пеша или с голф колички от едно място до друго. Състезателите ще стрелят общо по 100 глинени мишени и състезанието ще се проведе в две части, между които ще има пикник. На края на събитието всички присъстващи ще се съберат на коктейл с раздаване на награди и търг. Таксата за регистрация на отбор от 4 човека е 1800 долара. Билетът за коктейла и търга е на стойност 150 долара.

Източник: www.luxist.com

За Vanya

Вижте също

TV7 пуска през март мега шоу по патент на Stone & Co. Entertainment

Първия сезон на мегашоуто „Къртицата“  („The Mole”) се излъчва по ABC през 2001 година. То …

1 коментар

  1. Антон Иванов

    Много добро мероприятие. Добре е звездите да не са само на снимачната площадка , а и да се събират за различни спортни дейности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *