Начало / Интересен / Ивайла Бакалова в една откровена изповед

Ивайла Бакалова в една откровена изповед

 Носителката на титлата Мис България споделя пред списание „Харпърс базар“, че е влюбена в човека до себе си, но още не е готова да го нарече мъжът на живота си.

Ивайла БакаловаИвайла Бакалова се представи в съвсем нова и различна за нас светлина. В откровен разговор за изтънченото модно списание „Харпърс базар“, тя се показа като видна романтичка, грижовна майка и влюбена жена.

В новия брой на изданието популярната носителка на титлата „Мис България“ признава, че няма желание да живее и работи у нас, но в момента работата ѝ е свързана изцяло с нашата страна.

Ивайла не крие, че в чужбина е трудно да се реализира човек, но това не я плаши и би започнала да гради кариера зад граница, но едва когато дъщеря ѝ Рая порасне достатъчно.

Мис България с голямо огорчение признава, че в родината ни се съди за хората по дрехите, които носят, а не по личните качества и умения на всеки. Затова и грижовната майка се стреми да възпитава дъщеря си така, че да цени всичко което има и да се постига целите си с упорит труд.

Носителката на голямата титлата споделя, че е влюбена в човека до себе си, но още не е готова да го нарече мъжът на живота си. Това е така, защото вече веднъж се е била заблудила и не иска да повтаря тази грешка отново.

Какво още признава пред медията, можем да прочетем в октомврийския брой на „Харпърс базар“.

Източник: vesti.bg

Вижте също

Коженото яке – винаги на мода

Когато пролетта дойде , всички бързаме да извадим любимото си кожено яке, или обикаляме по …