Начало / Различен / Известните личности, които пушат

Известните личности, които пушат

Angelina Jolie

Тютюнопушенето е стара тема, стара колкото света, та дори и повече. Има сведения за практикуването му в много различни култури. Тютюнът е култивиран и използван за пушене в Америка поне от 5000 години. Началото се свързва с Централна Америка – онези части от Андите, които днес са част от Перу и Еквадор. Пушенето на канабис в Индия се е практикувало повече от 4000 години. В началото пушенето се развива, като част от някои религиозни церемонии. След завладяването на Америка от европейците, тютюнопушенето се разпространява по цял свят като форма на развлечение.

Отношението към пушенето е варирало през годините в различните части на света. Приемано е и като изтънчено, и като вулгарно занимание, и като възвишена, и като греховна практика.

Тук конкретно става дума за някои от известните личности в световния шоубизнес, които не могат да се въздържат от тютюнопушенето и фотоапаратите на папараците често ги хващат в крачка. Не че всички се крият, но с все по-широкото разпространение на законите за забрана на тютюнопушенето на обществени места и включването на популярни личности в социални кампании на тази тема, става все по-интересно кои от тях не могат да пропуснат опияняващото дръпване от цигарата.

Ето и 10 от най-известните личности в света, които не могат да устоят на изкушението на тютюневия дим:

За Vanya

Вижте също

TV7 пуска през март мега шоу по патент на Stone & Co. Entertainment

Първия сезон на мегашоуто „Къртицата“  („The Mole”) се излъчва по ABC през 2001 година. То …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *