Начало / Интересен / Ja Rule отлага затвора

Ja Rule отлага затвора

Засега

Рапърът Ja Rule ще може да отложи влизането си в затвора, след като бе осъден на две години лишаване от свобода. Съдът е дал отсрочка на певеца да довърши работата по филма, който снима в момента, както и да изнесе концертите си, определени за 2011 г. – това съобщи адвокатът му Стейси Рихман пред XXLMag.com.

Както вчера писахме рап звездата бе обвинен в притежание на оръжие, открито след като полицията в Ню Йорк го спира за превишена скорост и претърсва автомобила му през 2007 г.

Джефри Аткинс, както е истинското име на изпълнителя, наскоро поиска сделка според която ако се признае за виновен, ще може да се възползва от по-снизходително отношение от съда и по-малка присъда. Резултатът от това споразумение стана ясен на разглеждането на делото вчера (13 декември).

Ja Rule трябва отново да се яви пред съдията през февруари 2011 г., но не е определена датата, от която да започне изпълнението на присъдата. Стейси Рихман е категорична, че рапърът няма да бъде изпратен в затвора веднага след изслушването, а ще му бъде дадено време да довърши ангажиментите си в киното и на музикалната сцена.

Източник: Reuters, Contactmusic

За Vanya

Вижте също

Жената продава в eBay

Нямате пари? Имате една купчина безразборно разхвърляни вещи вкъщи? Продавалник е прекалено пълен, а някои …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *