Начало / Различен / Кардашиян пред развод?

Кардашиян пред развод?

Макар, че е омъжена само от два месеца, американската реалити звезда Ким Кардашиян вече била се замисляла за раздяла със съпруга си Крис Хъмфрис.

Близки и познати на двойката разкриват, че бракът им бил доста нестабилен, понеже от както са се оженили от 20 август, не спирали да се карат помежду си.
Явно Хъмфрис е решил да не бъде мъж под чехъл и решил ясно и твърдо да докаже думите си с действия. „Крис е решил да покаже на Ким, че тя не му е господар и прави какви ли не глупости с цел да й докаже, че въпреки че се ожениха, той може да прави каквото си иска. Нарочно излиза по клубове без нея, флиртува с други жени и умишлено не носи халката си, за да я нарани още повече“, разкриват познати на двойката.
Източници твърдят, че знойната брюнетка вече била предприела стъпки и решила да се консултира с бракоразводен адвокат. Става ясно и че, двамата са сключили предбрачен договор и така баскетболиста ще можел да запази всичките си пари, при евентуален развод.
Крис е бил сниман дори да изнася личните си вещи от хотел в Ню Йорк в който двамата са живеели заедно, докато Ким е снимала последните серии от реалити шоуто си.


На снимките, а и на всички станало ясно, че Крис Хъмфрис бил без брачната си халка.

За Monika

Вижте също

TV7 пуска през март мега шоу по патент на Stone & Co. Entertainment

Първия сезон на мегашоуто „Къртицата“  („The Mole”) се излъчва по ABC през 2001 година. То …