Начало / Интересен / Карлос Сантана се ожени за втори път

Карлос Сантана се ожени за втори път

Сватба в Мауи и меден месец в Хавай


Известният музикант Карлос Сантана, който в момента е на 63 години се ожени за 51-годишната барабанистка Синди Блакман. Двамата не позволиха на дъжда да попречи на щастливото събитие.
Сватбата се е състояла на 19 декември в хотел „Ritz-Carlton“ в Мауи. На сватбата на Сантана и съпругата му Синди Блакман, която е джаз и рок барабанистка, работила заедно с Лени Кравиц, са присъствали 180 гости, сред които Джордж Лопес и музикантите Хърби Хакок и Уейн Шортър.

Синди Блакман е била с бяла копринена рокля на бутика от Цюрих „Zoro“. Карлос Сантана също е бил в бял костюм. По време на церемонията двамата са изпълнили няколко ритуала, които включват измиване на ръцете в купа с дъждовна вода, както и пускането на бели гълъби в небето като символ на освобождаване на чистотата и любовта си в космоса.
След сватбата брачната двойка е заминала на меден месец в Хавай, където са прекарали коледните и новогодишни празници. Майсторът на китарата Сантана вече се е върнал към музикалните си ангажименти, още по-вдъхновен от брака си.

Източник: People

За Vanya

Вижте също

Жената продава в eBay

Нямате пари? Имате една купчина безразборно разхвърляни вещи вкъщи? Продавалник е прекалено пълен, а някои …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *