Начало / Интересен / Къщите за милиони на рап звездите

Къщите за милиони на рап звездите

Вижте къде живеят Фарел Уилямс, Кени Уест, P.Diddy и Лил Уейн

Представете си, че имате 14 милиона долара за покупка на недвижим имот, какво щяхте да си купите? Ако искате да живеете в хип-хоп стил, може би ще ви е от полза да видите жилищата, които обитават рап величията като Фарел Уилямс, Кени Уест, P.Diddy и Лил Уейн

Цветният дом на Фарел Уилямс


Фарел има много цветен дом в Маями, в който е закачена картина на героя от Famili Guy – Стиви, както и картини на анимационни герои. Освен картините, има огромни фигури и мебели във формата на анимационни животни. Но това са просто аксесоари. Огромният дом за 14 милиона долара е снабден с плувен басейн, вито стълбище и гледка към брега.

Красивата фантазия на Кени Уест е истина

Кени Уест също е закачил картини на анимационни герои в апартамента си в Холивуд, който той обяви за продажба миналата пролет за сумата от 4 милиона долара. Забележителното в това жилище е изображението на тавана на всекидневната, а именно – самият Кени Уест като ангел.

Когато P.Diddy не е на последния влак за Париж

е в дома си в Ню Йорк Сити

Шон Коумс се е спрял на по-сериозен стил при обзавеждането на дома си в Ню Йорк Сити. Съвсем изчистеният модерен дизайн е дело на Бенджамин Нориега-Ортис. В него преобладават сребристото, кремавото като цветове, както и стъклото – огледални маси и вази.

Лил Уейн залага на прозорците

Изненадващо, но Лил Уейн има доста консервативни идеи за дома си. Той също е използвал светлата палитра от тонове в обзавеждането стаите. Една от най-отличителните черти на жилището за 14 милиона долара в Маями Бийч е стената, изградена изцяло от високи – от пода до тавана, прозорци.

Източник: Yahoo

За Vanya

Вижте също

Жената продава в eBay

Нямате пари? Имате една купчина безразборно разхвърляни вещи вкъщи? Продавалник е прекалено пълен, а някои …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *