Начало / Интересен / Любовницата на Аштън Кътчър проговаря

Любовницата на Аштън Кътчър проговаря

В ексклузивно интервю преди няколко дни, „причината“ за раздялата на една от най-известните холивудски двойки, Деми Мур и Аштън Кътчър, студентката Сара Лийл проговаря пред „US Weekly’s.

Младата блондинка твърди, че „никога“ не би преспала с Аштън, ако била знаела, че той е щастливо женен. Лийл казва, че звездата от „Двама мъже и половина“ казвал, че брака им с Деми бил вече пред разпад.

„Той твърдеше пред мен и моите приятели, че вече е разделен с нея“. Под „нея“, явно има предвид, 48 годишната звезда Деми Мур.

Двадесет и две годишната студентка разказва още, че след като са се  срещнали с Кътчър в тоалетната ( „Бях много изненадана“) на хотелска стая, „имаше някакво усещане за привличане“ между тях. След като влезли в гореща вана с него и група от още няколко момичета, „накрая ние останахме сами“, обяснява тя. „Едното нещо доведе до друго“.

Но сега Лийл съжалява за тази случайна среща. „Живота ми стана каша“ признава тя.

„Аз съм нормално 22 годишно момиче и просто прекарах една нощ с някой, който си мислех, че е свободен“, казва още тя. „Ако знаех, че той е щастливо женен, нищо от това не би се случило“.

http://www.youtube.com/watch?v=naT6N7hFiE0&feature=related

(игнорирайте началото на видеото, то е любителско)

 

Източник: http://www.usmagazine.com

За Monika

Вижте също

Проблеми със съня за Роби Уилямс

Интересни неща се случват около британската поп икона Роби Уилямс (Robbie Williams). Звездата твърди, че …