Начало / Културен / Музика / Metallica се готвят за 3D филм

Metallica се готвят за 3D филм

Metallica планират да пуснат 3D филм. Според мълвата вече са наели Шарлот Хъгинс, продуцент на епичното „Пътуване до центъра на Земята 3D“, да им помогне с проекта, който те ще и финансират. Все още не е ясно кой ще бъде режисьор на лентата, както и дали ще включва единствено концертно изпълнение или ще бъде по скоро някакъв документален/игрален филм. Към момента Джеймс Хетфийлд и компания не са потвърдили дори тази оскъдна информация.

Със сигурност обаче следващата седмица официално излиза „Lulu“, който групата реализира в сътрудничество с Лулу Рийд. Албумът е базиран на едноименната пиеса от 1913 г. на скандалния немски драматург Франк Ведекинд, която разказва за живота на млада танцьорка и трагичният й път в търсене на любовта, който свърша на улицата като проститутка. Всички песни от тази тъжна приказка вече могат да се чуят онлайн на официалния сайт на проекта Loureedmetallica.com

И докато чакаме метъл титаните да ни пренесат в едно ново измерение, не можем да отречем, че и на 2D разбиват. Това лято бяха отново на турне със Slayer, Anthrax и Megadeth като част от „The Big 4“, които ние имахме честта да видим в България миналата година, като с това станахме част от филмографията на Metallica с „The Big Four Live From Sofia“.

За Лени

Вижте също

TV7 пуска през март мега шоу по патент на Stone & Co. Entertainment

Първия сезон на мегашоуто „Къртицата“  („The Mole”) се излъчва по ABC през 2001 година. То …