Начало / Интересен / Намериха трофеите на Пийт Сампрас

Намериха трофеите на Пийт Сампрас

Както писахме по-рано този месец наградите на бившия тенис шампион Пийт Сампрас бяха откраднати. Радостната новина е, че те са били върнати на притежателя им един месец след обира. Те са намерени изхвърлени в „Грифин парк“ заедно с три от албумите на 39-годишния Сампрас.

Лейтенант Робърт Едгар от полицията в Лос Анджелис е заявил, че един гражданин се е свързал с властите миналия петък (17 декември), за да съобщи, че е намерил откраднатите предмети в парка. Той оповести, че полицията работи по случая и има няколко следи.

Около 100 различни предмета на Сампрас бяха откраднати от склада му в Лос Анджелис миналия месец, включително и първия му трофей от „Australian Open“.

Тенисистът споделя, че никой от тези предмети не е бил застрахован, защото той не е вярвал, че могат да бъдат откраднати. Лейла Дънбар – бивш вице президент на аукционна къща Sotheby’s обаче е категорична, че Пийт Сампрас е един от петте най-добри тенис играчи на всички времена и затова разпродажба на неговите награди би предизвикала голям интерес. Тя твърди, че трофеят от „Australian Open“ би започнал с цена от около 50 000 – 70 000 долара.

Източник: Contactmusic

За Vanya

Вижте също

Жената продава в eBay

Нямате пари? Имате една купчина безразборно разхвърляни вещи вкъщи? Продавалник е прекалено пълен, а някои …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *