Начало / Интересен / „Непобедимите 2“ – снимките започнаха в Бояна

„Непобедимите 2“ – снимките започнаха в Бояна

В края на четирите почивни дни, в киноцентъра в Бояна, започнаха снимките на дългоочакваната холивудска продукция, носеща заглавието „Непобедимите 2“ („The Expendables 2”). След приключването на снимките на още една мащабна продукция – „Конан Варварина“, този филм се явява поредното признание за това, което е българския филмов център. Режисьор на лентата ще бъде един холивудски доаен – Саймън Уест, зад който стоят филмови заглавия като „Механикът“ (с Крисчън Бейл), „Лара Крофт“ (с Анджелина Джоли) и „Въздушен Конвой“ (с Никълъс Кейдж). Проектът „Непобедимите 2“ е на стойност над 100 милиона евро.

Скоро очакваме на летище София да пристъпят плеада от холивудски знаменитости, като „транспортьора“ – Джейсън Стейтън, „Ченгето“ – Брус Уилис, „Рамбо“ – Силвестър Сталоун, Долф Лунгрен, дори Жан Клод ван Дам, който беше заклеймен преди години, да не се снима в Холивудски продукции. Ще видим и дебюта на Арнолд Шварценегер, след приключването на политическата му кариера, като Губернатор на щата Калифорния и след развода с дългогодишната си съпруга.

Естествено ще има и българско участие във филма, като организационен екип и второстепенни и третостепенни роли.

Има мълва, че Никълъс Кейдж също ще се присъедини към този „велик“ отбор от екшън знаменитости. Изненада са всички ще бъде и участието на 71-годишната екшън легенда – Чък Норис, за който се очакваше, че е прекратил актьорската си кариера, след като не се е появявал на голям екран от 2005 година насам.

Пропуснах да отбележа участието на имена като Джет Ли, Мики Рурк, както и слуха за участието и на още една холивудска знаменитост – Джон Траволта.

Източник: http://www.actualno.com/

Снимка: http://www.novini.bg

За Simba

Вижте също

Жената продава в eBay

Нямате пари? Имате една купчина безразборно разхвърляни вещи вкъщи? Продавалник е прекалено пълен, а някои …