Начало / Интересен / Очаквайте „Под прикритие“ – филм за филма

Очаквайте „Под прикритие“ – филм за филма

Взривяват героя на Христо Мутафчиев

Предстои премиерата на втория сезон от култовия криминален екшън сериал на Българска национална телевизия – „Под прикритие“.

Първият епизод ще видим след две седмици – на 20 Ноември (неделя) от 21:00 часа. Преди известно време стартираха и снимките за него, като сценаристите ни убеждават, че ще гледаме много повече динамика и екшън, отколкото в първия сезон на сериала.

Интересното е, че ще има нови персонажи, изиграни от актьори като Христо Мутафчиев (в ролята на Миронов) и Петър Попйорданов, чиито образ ще се разбере на по-късен етап. Форматът отново ще бъде в 12 серии.

Продуцентите са решили предпремиерно да зарадват хилядите фенове на сериала като идната неделя (19 ноември) в 21:00 часа ще има живо предаване за филма, в което ще видим много от актьорите, които участват в „Под прикритие“. В него зрителите ще имат възможността да се запознаят актьорите, продуцентите, дори ще бъдат представени и новите попълнения. Заради големия интерес зрители също ще могат да се включат интерактивно в предаването – с въпроси, мнения и коментари за сериала, използвайки социалната мрежа „Facebook”.

Ще има и включване от популярно столично заведение, където са проведени част от най-култовите снимки. В този „бекстейдж“ ще видим какво се случва на площадката с камерите и светлините, както и всички каскадьори и дубльори, участващи в сериала.

Снимка: www.bnt.bg

За Simba

Вижте също

Жената продава в eBay

Нямате пари? Имате една купчина безразборно разхвърляни вещи вкъщи? Продавалник е прекалено пълен, а някои …