Начало / Различен / Оксана за Мел Гибсън: „Мислех, че ще ме убие“

Оксана за Мел Гибсън: „Мислех, че ще ме убие“

Бившата приятелка на Мел Гибсън Оксана Григориева заяви, че се е страхувала, че актьорът е щял да я убие по време на кавгата, разразила се между двамата по-рано тази година.

Пианистката, родена в Русия, обвинява Гибсън, че я е удрял и душил и твърди, че е имал пистолет. Припомняме, че драмата между двамата се разигра през януари.

Страхувах се за живота си и за живота на дъщеря си“ – споделя Оксана пред списание „People” – “Мислех, че ще ме убие“.

Тя също така е разказала пред списанието, че не тя е пуснала популярните в момента слухове, намесващи Мел Гибсън в серия от расистки и сексистки прояви. Представителите на Гибсън не са взели отношение по изявленията на Оксана и са отказали да коментират интервюто й.

Оксана не е съобщила за посегателството срещу нея докато не са минали месеци от раздялата й с актьора и двамата не са се впуснали в ожесточени съдебни битки за правата върху малката им дъщеря. Властите в Лос Анджелис вече са завършили разследването на случая с домашно насилие над Григориева и са предали резултатите на прокурорите. Те обаче продължават разследването случая с обвинението на Гибсън срещу Григориева в опит за изнудване. Григориева, която живее в имот, осигурен от Мел Гибсън, твърди, че не е съобщила за посегателството на актьора срещу нея веднага, защото не е искала да го унижава. Но сега трябва да се бори за правата върху дъщеря си.

Опълчвам се срещу един грубиян, който е много богат и известен“ – твърди Оксана.

Източник: www.smh.com.au

Вижте също

Бижутата на Кейт Мидълтън

Херцогиня Катрин умее да блести и сама по себе си, но да надникнем какво има …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *