Начало / Различен / Оливия Уайлд е отново в редиците на свободните жени

Оливия Уайлд е отново в редиците на свободните жени

Последното и окончателно разглеждане на делото за развод на звездата от „Каубои и извънземни“ се проведе на 29 септември

Оливия Уайлд вече официално премина в категорията необвързана. След 8 години заедно, бракът на актрисата с италианския принц Тао Русполи, приключи преди броени дни. Звездата от „Д-р Хаус“ подаде молба за развод през месец март тази година във Върховния съд на Лос Анжелис. Делото бе финализирано на 29 септември.
Разводният процес преминава без грозни сцени, типични за по-голямата част от брачните двойки в Америка. Оливия и Тао се разбират за подялбата на общото имущество по цивилизован начин. Актрисата потвърди, че не желае бившият съпруг да ѝ плаща издръжка.
Репортер на списание „Marie Claire“ успя да вземе интервю от Оливия, което бе публикувано в юлския брой. В него актрисата дава израз на своите лични преживявания, покрай раздялата и последвалия развод. „Травмата от края на толкова дълга връзка е вече излекувана. Отначало болката беше наистина тежка, но времето лекува„, казва актрисата и допълва „Това все пак не е първата ми раздяла и не за първи път преживявам горчивината от разпада на една връзка„.
Русполи и Уайлд преживяват дългогодишна връзка и решават да сключат брак през 2003 г. Тогава Оливия е едва тийнейджърка, на 19 години.

Източник: people.com

Вижте също

Бижутата на Кейт Мидълтън

Херцогиня Катрин умее да блести и сама по себе си, но да надникнем какво има …