Начало / Интересен / Проблеми със съня за Роби Уилямс

Проблеми със съня за Роби Уилямс

12-12-09-image-4-297848562Интересни неща се случват около британската поп икона Роби Уилямс (Robbie Williams). Звездата твърди, че от известно време насам сънува кошмарни сънища, в които бил нападат от терористи и бил на косъм да умре.

Звездата, която изпя „Feel“ от известно време не можел да заспи нормално, а когато това се случвало, кошмарите го „нападали“. Той доста често сънувал, че е в напрегната ситуация, в която радикални терористи – сектанти, се опитват да отнемат живота му по особено жесток начин. В съня си неговите нападатели били от тайна организация от полувоенен характер. Всичко, обаче, свършвало на сутринта, когато Роб виждал, че е в леглото до хубавата си съпруга Айда. (Ayda Field).

Уилямс преди време имаше сериозни проблеми със здравето. Дали от наркотиците или алкохола, от които той беше зависим, звездата страдаше от параноични пристъпи.

Да припомним, че последното му самостоятелно турне от 2006 година едва не го уби. След края му, 37-годишният певец влезе в клиника за лечение на зависимостта си от антидепресанти.

Роби Уилямс ще издаде нов самостоятелен албум през есента на тази година.

Източник: www.jenite.bg

Вижте също

Коженото яке – винаги на мода

Когато пролетта дойде , всички бързаме да извадим любимото си кожено яке, или обикаляме по …