Начало / Интересен / Ръсел Бранд забогатява?

Ръсел Бранд забогатява?

rusel-brandСъвсем наскоро стана ясно, че поредната звездна двойка се разделя и то само след година и два месеца брак. Става въпрос за поп звездата Кейти Пери и британският актьор Ръсел Бранд.

В края на месеца (на 30-ти декември) англичанинът официално съобщи, че с брака им е свършено. Малко преди това стана ясно, че Пери е празнувала коледните празници извън семейството (била е планирана семейна вечеря с родителите на Ръсел в Лондон).

Тъй като след сватбата им през октомври 2010 година звездите не подписаха предбрачен договор, то по законите в Калифорния след развод – всичко се дели по равно. Това сякаш е по-благоприятно за Ръсел и доста ощетяващо Кейти Пери.

Докато Ръсел Бранд е спечелил след брака около 11 милиона паунда, то Пери може да се похвали с поне 45 милиона. (турнета и реклами).

На практика излиза, че британецът има вероятност да забогатее с още 20 милиона паунда, ако адвокатите му си свършат качествено работата.

Документите за развода на звездите вече са подадени от адвокатите на двете страни. Като причина е посочено само понятието „непреодолими различия“.

Източник: http://www.dailymail.co.uk

Вижте също

Коженото яке – винаги на мода

Когато пролетта дойде , всички бързаме да извадим любимото си кожено яке, или обикаляме по …