Начало / Интересен / Роби Уилямс отново самостоятелен изпълнител

Роби Уилямс отново самостоятелен изпълнител

Роби Уилямс стана отново самостоятелен изпълнител. Това беше ясно още преди година, когато той се присъедини към „Тейк Дет“. Заедно с Марк Оуен, Хауърд Доналд, Джейсън Ориндж и Гари Барлоу, Роби издаде повече от успешния албум „Progress”, който беше промотиран с повече от успешно турне, носещо името „Progress Live 2011”.

В интервю в ефира на английско радио, Гари Барлоу потвърждава, че „Тейк Дет“ отново се състои само от четирима членове. Барлоу изразява задоволство от постигнатите резултати и от времето прекарано заедно на пълния състав на една от най-известните световни момчешки (вече мъжки) банди. За да разсее всякакви съмнения Гари обяснява, че няма скандал или конфликт между останалите момчета и Уилямс, а просто проекта е бил такъв.

Роби Уилямс в момента работи върху следващия – десети по ред самостоятелен албум, който ще бъде последван от турне през следващото лято. Той трябва да излезе до края на годината. Очаква се и съвместното ДВД на „Тейк Дет“ от един от концертите им това лято. Дискът ще е на пазара в началото на месец ноември.

Вижте също

Коженото яке – винаги на мода

Когато пролетта дойде , всички бързаме да извадим любимото си кожено яке, или обикаляме по …