Начало / Забавен / Роби Уилямс пусна трето предаване от поредицата „Radio Rudebox“

Роби Уилямс пусна трето предаване от поредицата „Radio Rudebox“

Точно преди 2 дни, в сайта на британския поп идол Роби Уилямс се появи обещания трети епизод на „Radio Rudebox” – авторското  радио предаване на звездата. Този епизод бе по случай празниците и по време на него, звучаха едни от най-красивите коледни песни на всички времена.

На гости му бяха негови приятели, съпругата му Айда Фийлд и далечен братовчед от родния град на Роби – Стоконтрент. Роби сподели, че не е виждал този свой братовчед от своята 16-годишна възраст.

Форматът на това радио предаване премина освен с песни и с най-различни провокативни въпроси към гостите си, на които разбира се отговаряше в крайна сметка и самият Роби.

Един от най-провокативните въпроси си време на радио предаването бе за колко пари ще се съгласи да прави секс със мъж. Неговите приятели предположиха, че цената за която Роб би го направил ще е 5 милиона, но певецът побърза да ги поправи като каза, че би го сторил и за два милиона. В този момент се намеси съпругата му, която го разкритикува относно ниската цена. В рамките на доброто настроение Уилямс, че съпругата му няма представа това колко пари са и, че за тези пари би ѝ купил страхотна нова кола за празниците.

Роби продължи темата шеговито като каза, че ако става въпрос за холивудския актьор Брад Пит – би го направил дори без заплащане

Съвсем скоро Роби ще тръгне на фитнес за да влезе във формата, в която желае, защото му предстои много работа по бъдещото турне и новия му албум, който трябва да излезе през есента на следващата 2012 година. Звездата има желанието да бъде най-добре изглеждащия поп идол. Радио предаването можете да изслушате тук

Източник: www.robbiewilliams.com

За Simba

Вижте също

Жената продава в eBay

Нямате пари? Имате една купчина безразборно разхвърляни вещи вкъщи? Продавалник е прекалено пълен, а някои …