Начало / Културен / Музика / С 31 килограма по-слабата Марая

С 31 килограма по-слабата Марая

След раждането на близнаците си Марокан и Монро, Марая Кери успяла да свали 31 килограма от теглото си. Може би се питате как е успяла само за 6 месеца да отслабне толкова бързо? За мен изненадата също беше голяма, но след като прочетете следните редове ще разберете.

Певицата роди близнаците си на 31 март тази година и за целият период от тогава до сега тя сваля значително голяма част от теглото си. Въпреки притесненията, които е имала, че никога няма да успее да се възстанови след бременността, тя доказва, че с правилния хранителен режим и воля всичко се постига.

„В началото, когато родих бебетата, имах толкова много отоци, вода и подутини. Повечето бременни жени имат всичко това само по краката си. Един ден забелязах, че кракът ми се е подул, мислех, че никога вече няма да съм същия човек“, споделя Марая и признава, че се е подложила на диетата на Джени Крейг.

„Истинска благословия е това, че имам близнаците, но беше изключително трудно. Имаше време, в което се чувствах затворник в собственото си тяло, тъй като не можех да се движа. Освен това трябваше да изчакам 6 седмици преди да се подложа на програма за отслабване, тъй като кърмех и хапвах доста повече от обикновено“, допълва още световноизвестната певица, цитирана от Woman.bg.

„Първата седмица след раждането изгубих 18 кг само вода. Когато започнах с програмата на Дани, свалих поне 13 кг, които трябваше да стопя“, разказва Марая в предаването „Роузи шоу“.

42-годишната звезда разказва още и за проблемите, които имала по време на бременността си и че е трябвало да прекарва голяма част от времето си на легло.

„Имах много тежка бременност. Трябваше да си почивам в леглото, но беше толкова лошо, че дори в леглото ме болеше. Научих много за бременността, гледайки как тялото ми се променя.“

Резултатът е наистина впечатляващ, както и самата Марая Кери. Ако искате и вие да се почувствате като звезда, благодарение на този хранителен режим, можете да разгледате диетата на Джени Крейг.

За Анастасия Петрова

Вижте също

TV7 пуска през март мега шоу по патент на Stone & Co. Entertainment

Първия сезон на мегашоуто „Къртицата“  („The Mole”) се излъчва по ABC през 2001 година. То …