Начало / Интересен / „Сексът и градът“ отново на екран

„Сексът и градът“ отново на екран

„Сексът и градът“ продължава с нов сезон, в който събитията ще се развиват преди Кари Брадшоу да попадне в космополитния Ню Йорк. Сериите ще се появят на малкия екран от догодина.

„Сексът и градът“ се излъчваше от 1998 г. до 2004 г. разказвайки ни за живота на Кари и трите ѝ приятелки, през какво преминават всички те, за да осъществят мечтите си. Интересът на всички фенове по целия свят беше толкова голям, че продуцентите едва ли не бяха принудени да работят върху нов сюжет.

Сега вече става ясно, че сериалът ще започне с последната година на Кари Брадшоу в гимназията в малък град, където все още не познава Миранда Хобс и Шарлот Йорк. Саманта Джоунс обаче се появява като съвсем млада.

В новият проект няма да участва актрисата Сара Джесика Паркър, която изигра Кари, както и режисьори няма да бъдат Майкъл Патрик Кинг и Дарън Стар.

„Моята Кари Брадшоу започна на 33 години и сериалът продължи до нейната 43-годишнина. За мен идеята да се върнем назад е нещо, което дори не мога да си представя“, коментира пред Entertainment Weekly Кинг.

Сара Джесика Паркър преди седмици също отхвърли всички слухове за завръщането си в „Сексът и градът“. „Няма да участвам в никакъв телевизионен сериал, нито във филм, поне не в близкото бъдеще“.

За Анастасия Петрова

Вижте също

TV7 пуска през март мега шоу по патент на Stone & Co. Entertainment

Първия сезон на мегашоуто „Къртицата“  („The Mole”) се излъчва по ABC през 2001 година. То …