Начало / Интересен / Ще гледаме Джак Бауър на кино

Ще гледаме Джак Бауър на кино

Звездата от „24“ участва в нов научно фастастичен драматичен сериал

Измина повече от година откакто телевизия Fox излъчи последната серия на осмия сезон на сериала „24“, който доведе до пристрастяване милиони зрители. Въпреки това еуфорията около него все още вълнува мнозина. Интернет форумите показват нестихващ интерес и желание на феновете сериалът да продължи. Оказва се че желание има не само при феновете, но и при сценаристите и актьора, който е централен образ в „24“ Кийфър Съдърланд. Актьорът беше засечен на филмовият фестивал в Кан по време на премиерата на новия си тв сериал „Touch“, който е съчетание между драма и научна фантастика. В него Съдърланд влиза в образа на баща на дете аутист, което притежава необикновената способност да вижда бъдещето. Продуцент е Тим Кринг. Името му далеч не е непознато за публиката,  защото се свързва с друг много обичан от зрителите сериал „Герои“.
Журналисти на The Hollywood Reporter успяха да зададат няколко въпроса на звездата във връзка с продължението на „24“.
„През последните две години екипът ни работи продължително и усърдно за разработването на сценарий на филма. В действителност идеята да създадем сюжет, който ще се развива в рамките на 24 часа и да го вкараме в двучасов филм, се оказа много по-трудна задача отколкото си мислехме“, споделя Кийфър.
„24“ завърши с отворен край, който остави много врати за евентуално продължение. Хауърд Гордон е човекът, който е главен инициатор на снимането на пълнометражен филм, базиран на сериала. „Истината е че сюжетът и главният герой ужасно много ми липсват, на Кийфър също“ бяха думите на Гордон, които подхраниха надеждите на феновете на сериала с най-напрегнат сюжет, че скоро ще имат възможност да почувстват отново тръпката около поредният тежък ден на Джак Бауър.
http://www.youtube.com/watch?v=Ks0B42Y1Rcs

Източник: hollywoodreporter.com

За Цветелина Петкова

Вижте също

Жената продава в eBay

Нямате пари? Имате една купчина безразборно разхвърляни вещи вкъщи? Продавалник е прекалено пълен, а някои …