Начало / Културен / Музика / Стивън Тайлър отново направи предложение за брак

Стивън Тайлър отново направи предложение за брак

Фотографи успяха да изловят в коледния ден фронтмена на легендарната рок група Aerosmith Стивън Тайлър под ръка с дългогодишната си приятелка Ерин Брейди да се разхождат и наслаждават на компанията си на Хаваите. Един малък детайл, символизиращ евентуална промяна в семейния статус на двойката, прикова вниманието. 38-годишната Ерин носеше красив пръстен с масивен диамант на безимения си пръст, което автоматично породи слуховете, че двамата планират сватба.
От сайта за звездни новини TMZ твърдят, че нещата са такива, каквито изглеждат , т.е двамата наистина са сгодени. Това ще бъде трети брак за рок музиканта. През 1978 година той се ожени за модела Синтия Фокс, но съюзът им така и не просъществува дълго . През 1988 година Тайлър се венчава за модната дизайнерка Тереза Барик, но и този брак завършва с развод. С последната си изгора 63-годишният рок изпълнител се среща от 2006 насам.
Историята как той е предложил на приятелката си – дали докато са пътували към Хаваите или по време на самата почивка – тепърва предстои да се разкрива.
Не ни остава друго освен да очакваме повече новини около подготовката на сватбата и да им пожелаем дълъг и щастлив семеен живот.

Източник: ultimateclassicrock

Вижте също

Бижутата на Кейт Мидълтън

Херцогиня Катрин умее да блести и сама по себе си, но да надникнем какво има …