Начало / Интересен / Утайка от кафе срещу целулит! Шегувате ли се?

Утайка от кафе срещу целулит! Шегувате ли се?

Чували ли сте за ползите от кафето, които не са свързани само с разсънването ни рано сутрин?

Всъщност кафето може да направи чудеса и с външния ни вид. Питате се с какво може да ни помогне? Успешно може да ни помогне в борбата с целулита, а също така и за ексфолиране на кожата и дори с премахване на мъртвите клетки от лицето, възвръщане на блясъка на косата ни и още много др.

Сигурна съм, че още когато прочетохте за борбата с целулита си казахте: „Абсурд, това не може да е вярно!“. И аз преди мислех така, но след като научих от Woman.bg историята на жена, която след раждането на детето си е успяла освен да си върне старите килограми и се е преборила с ужасното бреме наречено целулит.

Ефектът постигнала и то точно с помощта на утайката от кафето и то само след 3-4 месеца. Въпросната дама сега имала много по-гладка кожа от тази на много по-млади от нея жени.

Каква е тайната рецепта обаче ще ви издам сега. Смесват се 3-4 дози утайка от сварено кафе заедно с малко зехтин и захар. Колко е просто нали?

Всичко това се смесва на око, но въпреки всичко не прекалявайте със зехтина, освен ако нямате много чувствителна и суха кожа.

С получената смес започвате да търкате всички проблемни зони и това трае докато не се уморите, приблизително от 3 до 5 минути. След това може да оставите още малко кофеинът да се погрижи за красотата на кожата ви и спокойно да изплакнете.

Задължително е след като излезете от банята и подсушите кожата си, да нанесете овлажняващ лосион, за да я успокоите.

Аз започвам още тази вечер, а ако вие също решите да се доверите на тази рецепта и постигнете някакъв резултат ще се радвам да го споделите с мен.

Вижте също

Вкусна палачинка!

Палачинките – едни от най-харесваните и популярни изделия в света

Знаем, че масово мъжете не са много по готвенето, затова тук ще представим едно от …