Начало / Спортен / Яхти / Яхтите и звездите

Яхтите и звездите

Известните и богатите много обичат да ходят на почивка. Още по-хубаво е когато са на място, което е трудно достъпно за феновете и папараците, място, на което могат да се отпуснат и да почиват на спокойствие. Вероятно затова най-големият хит сред звездите е да прекарват свободното си време на яхта или още по-добре – да притежават собствена. Много от известните личности вече са влезли в клуба на притежателите на луксозните яхти. Други засега се наслаждават на това удоволствие за кратко. Вижте как и къде някои звезди се възползват от лукса на яхтите!

Бранджелина


Звездната двойка наскоро „влезе в притежание“ на яхта за 70 милиона британски лири. Яхтата е с палуба на три нива, конструирана и построена в Италия. Разполага с шест спални, гимнастически салон, плувен басейн и площадка за приземяване на хеликоптер. Явно Брад е изявен любител на яхтите. Още по времето на брака си с Дженифър Анистън двамата притежаваха яхта за много по-скромната сума от 5,7 милиона долара.

Тайгър Уудс

Шампионът по голф притежава истинска „мега“ яхта, дълга над 50 метра. Тя струва около 20 милиона долара. Построена е във Вашингтон. Специално за Тайгър при строежа на яхтата са добавени много елементи, които не са били включени в първоначалния план. Остава загадка обаче с коя красива дама ще почива Уудс на своята яхта. Вероятно кандидатките са много, а той, както добре знаем, не може да отказва на красиви жени.


Пъф Деди

Според британското издание „ Daily Mirror” Шон Коумс е закупил моторна яхта за 33 милиона долара, която носи името „The Maraya“. Строежът й е отнел три години и задължителните елементи на нея са барът, сцената и прожекционния екран. Явно Пъф Деди има намерение да я използва като място за партита, а не като оазис на усамотението. Все пак е подходил като ценител, изисквайки наличието на маси, върху които има книги за Африка. Рапърът е наел персонал от 10 души, в чиито задължения влиза и печенето на шоколадови сладки.

Уейн Руни

Футболната звезда и неговата съпруга Колийн се женят на яхта за 40 милиона британски лири. Едва ли може да се очаква по-малко от двойка, която е похарчила 4 милиона британски лири за сватбата си.

Баните на яхтата са от мрамор, а кранчетата в санитарните помещения са позлатени.

Наоми Кембъл

Черната перла и нейният приятел Владимир Доронин си прекарват чудесно на яхта в Сен Тропе. Яхтата „Lionheart” е с наистина внушителни размери и е обзаведена в характерния за този вид плавателни съдове кремав цвят.

За Vanya

Вижте също

Strand Craft 166 – изящество в света на яхтите

Суперяхтата Strand Craft 166 е продукт на Strand Craft и Gray Design, които отбелязаха началото …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *