Начало / Интересен / Жерар Депардийо се извини, че уринира на пътека в самолет

Жерар Депардийо се извини, че уринира на пътека в самолет

 Френският актьор Жерар Депардийо се извини за случилото се на 16 август на борда на полет от Париж до Дъблин на „Air France”. Той уринирал до своят спътник, тъй като му бил отказан достъп до тоалетната, поради излитането на самолета.

Стюардесата помолила актьора да остане на мястото си докато самолетът излети, но Жерар, който е добре познат с избухливия си характер, взел бутилка и уринирал в нея, и то пред смаяните погледи на пътниците на борда.

С Депардийо е пътувал неговият приятел и колега Егуард Баер. Именно той публично поднася извиненията от името на Жерар. Баер споделя за своя приятел пред медиите : „Жерар много съжалява за случилото се. Той има проблеми с простатата, моментът беше много унизителен за него. По това време беше напълно трезвен“.

Пътници в самолета едва ли могат така лесно да оправдаят постъпката на Депардийо. Заради нея се наложило те да изчакат цели два часа, докато самолетът бъде почистен. Пътник, пожелал да остане анонимен споделя с журналистите: „Беше пиян. Стюардесата беше смаяна“.

Източник: http://www.telegraph.co.uk

Снимка: http://duels.cz/

За Simba

Вижте също

Жената продава в eBay

Нямате пари? Имате една купчина безразборно разхвърляни вещи вкъщи? Продавалник е прекалено пълен, а някои …