Начало / Интересен / Арнолд Шварценегер допълва актьоркия екип на „Непобедимите 2“

Арнолд Шварценегер допълва актьоркия екип на „Непобедимите 2“

Холивудският актьор и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер пристигна в България с частен самолет, вчера вечерта (9 октомври). Причината поради която той е в страната ни е известна на всички и тя е снимките на филма „Непобедимите 2“, съобщиха от БНТ.

Десетки журналисти и фоторепортери посрещнаха седемкратния Мистър Олимпия на летище София. 64-годишния Шварценегер пристигна от Мадрид, където се провеждал организираният от него турнир за аматьори-култористи, кръстен със звучното име „Арнолд Класик Юръп“.

По-рано през деня на летище София долетяха и звездите Джейсън Стейтъм и Чък Норис, които за разлика от Арнолд отказаха интервю и охранителите им ги скриха от журналистите. В столицата са вече Силвестър Сталоун и Жан Клод Ван Дам, а скоро се очаква да дойде и Брус Уилис.

„Много ми е приятно да бъда в България, тази изключително красива страна. Тук съм за първи път. Очаквам да видя повече неща, макар че съм само за 4 дни за снимките на филма „Непобедимите 2″ . Надявам се да прекарам чудесно.“, каза пред българските журналисти известният холивудски актьор.

Все още не е ясна програмата му извън снимките за филма „Непобедимите 2“, но според източници е възможно да се срещне с влиятелни политически фигури, както и с кмета на София Йорданка Фандъкова.

Вижте също

Бариста

Какво означава да си бариста и как да станеш такъв?

Въпреки че на пръв поглед изглежда, че терминът „бариста“ е свързан с „бар“ или „барман“, …