Начало / Различен / Аштън Кътчър намесен в педофилски скандал

Аштън Кътчър намесен в педофилски скандал

Актьорът от хитовият сериал „Двама мъже и половина“, Аштър Кътчър, беше принуден да ограничи Туитър активността си заради противоречиво съобщение, в което давал подкрепата си за треньор по американски футбол, който бил замесен в педофилски скандал.

В блога си, Кътчър обявил, че ще повери управлението на акаунта си в социалната мрежа на продуцентската си компания „Каталист Медия“.

„Как може да изритате Джо Па? Това наистина е проява на лош вкус“, написал все още настоящият съпруг на Деми Мур в страницата си.

След като разбрал обаче, каква е била причината за уволнението на треньора, той официално се извинил и изтрил съобщението си. Признал, че не знаел официално причините за уволнението на Патерно, който бил замесен в педофилски скандал.

„Мислех, че е уволнен заради слаби резултати… На неговата възраст“, казва още младата звезда и добавя, като след съобщението си бил нападнат от възмутени потребители и дори бил наричан „глупак“.

„От сега нататък спирам да публикувам послания в „Туитър“, докато не намеря начин да управлявам сносно акаунта си. Чувствам се ужасно заради това, което направих. Това вече няма да се случва“ , пише още Кътчър.

Междувременно обаче, американските медии избухнаха с новината, че съпругата му Деми Мур, настоявала той да се изнесе до Коледа от дома им.  Запознат източник, твърдял, че точно в момента, отношенията им били ужасни.

„Двамата промениха решението си, защото духовните им наставници настояха за това. Но Аштън заяви, че ще се изнесе само, ако Деми поиска „, добавя още той.

Планът им сега, бил, да успеят да се разделят до празниците или до Нова Година, като съумеят да поделят имуществото си през това време също.

Вижте също

Бижутата на Кейт Мидълтън

Херцогиня Катрин умее да блести и сама по себе си, но да надникнем какво има …