Начало / Различен / Чарли Шийн между затвора и клиниката

Чарли Шийн между затвора и клиниката

charlie sheen

Чарли Шийн се подлага на 30-дневна рехабилитация след като се призна за виновен по обвинението за нападение срещу съпругата си Брук Мюлер.

Звездата от „Двама мъже и половина“ трябваше да влезе в затвора „Pitkin“ в Колорадо, за да излежи 30-дневна присъда от 7 юни тази година. Но всички публикации по този въпрос накараха официалните органи да отложат разглеждането на случая от Коледа, при който Чарли Шийн нападна жена си Брук Мюлер с нож по време на тяхната почивка в Аспен, Колорадо. Процесът беше отложен за юли.
Шийн се появи в съдебната зала в Аспен в понеделник и се призна за виновен по обвинението за престъпление трета степен в замяна на падането на други две обвинения – в углавно престъпление за домашно насилие и за пиянство.

Осъдиха Шийн на 30 дни затвор, но тази присъда бе заменена с условието актьорът да се включи в програма за реахабилитация в клиника в Малибу. Той трябва да влезе в клиниката в срок от един месец. Актьорът ще бъде подложен на пробация в продължение на три месеца, а също така е задължен да се включи в програма срещу домашното насилие.

Шийн признава, че е доволен от крайното решение и вече е насочил поглед към бъдещето. Той ще може да продължи да се снима в сериала „Двама мъже и половина“, чийто рейтинг е завидно висок и благодарение на този факт Чарли Шийн вече ще получава 1,8 милиона долара на епизод.

Вижте също

Бижутата на Кейт Мидълтън

Херцогиня Катрин умее да блести и сама по себе си, но да надникнем какво има …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *