Начало / Различен / Джим Кери с нова приятелка от Русия

Джим Кери с нова приятелка от Русия

Комедийният актьор, Джим Кери, има нова приятелка по националност рускиня. Той се среща с руската студентка Анастасия Виткина още от миналата година. Тя била обрисувана, като „ослепителна блондинка“ съобщава вестник „Ню Йорк Пост“.
Миналата година, актьорът се раздели с фотомодела и водещата на музикалните награди на MTV, Джени Макарти след като тяхната връзка продължи цели 5 години.

Кери добавя: „С Джени току-що сложихме край на връзката си. Благодарен съм за всички благословени мигове, които преживяхме заедно. Желая й всичко най-хубаво“ .
Макартни също му отвърна с добри чувства, като добави, че той винаги ще бъде важен мъж в живота й.

Новата изгора на Джим Кери живее в Ню Йорк, като не се съобщава както точно ще последва при тях.
Виткина често отскачала до Лос Анджелис, за да се види с големият комик, като наскоро двамата са били забелязани да се държат за ръце на концерт на рок групата „Guns N’ Roses”, който се състоя в Ел Ей.

Джим Кери придоби слава на не особено сполучливи любовни отношения в интимния си живот, като всичко започна от развода му с актрисата Лорън Холи. Те се бяха залюбили по време на снимките на култовата комедия „От глупав по глупав“, но бракът им продължи съвсем за малко.
Кери казва: „Печелех по 4 млн. долара на филм, а тя ме караше да изхвърлям боклука, представяте ли си!“ , като причина за раздялата. Комикът наскоро беше споменал също, че се страхува да не остане сам до старините си.

Вижте също

Тайните на щастливия брак

5 „за“ и 5 „против“ брака

„Тайната на щастливия брак си остава тайна.” Хенри Янгман Някак много натрапчиво в обществото съществува …