Начало / Различен / Джони Деп се чувства „изнасилен“ пред обектива

Джони Деп се чувства „изнасилен“ пред обектива

Един от най-великите актьори на нашето време, а и голям секссимвол, който често е украсявал кориците на редица списания, признава пред списание „Венити Феар“, че всеки път, когато застанел пред обектива на фотоапарата за фотосесия, се чувства..изнасилен.

„Усещаш сякаш си насилен по някакъв начин..странно чувство е това, просто откачено.“

Чудака Деп, който вече е на 48 години, винаги се е стремял да запази личният си живот и пространство, въпреки агресивния медиен интерес към него в последните години. Джони е известен с неприязнеността си към светския живот и медийния шум, и всячески се опитва да избягва папарашките снимки.

Друга известна и млада актриса от популярната напоследък поредица „Здрач“, Кристън Стюарт, също оприличава тормоза на медиите, като вид изнасилване над нейната персона.
Стюарт добавя още: „Това, което другите не виждат, са всичките камери заврени в лицето ми, хора, които се изпречват на пътя ми и почват да крещят всякакви неща, за да предизвикат моето внимание. Никога не съм вярвала, че животът ми ще се превърне в нещо подобно.“

Но Кристен Стюарт и Джони Деп не са единствените популярни личности, които изразяват негативното си отношение към медиите и тормоза на папараците.
Голямото семейство на Брат Пит и Анджелина Джоли официално е помолило да бъде зачитано правото им на личен живот и усамотение, като са се били оплакали, че преследващите ги фотографи плашат децата им.
След случката, Деп е посъветвал семейството да се преселят и да живеят в Европа, както самия той го направи. И така, не след много време, Джоли и Пит закупиха голямо имение във френската провинция, като решиха, че ще живеят предимно там.
Ванеса Паради и съпругът й Джони Деп също са предпочели да прекарват дните си във родната страна на Паради – Франция. Деп споделя, че само в Европа може да се живее нормално, без от всеки храст да изкача по някой папарак и да ги следва по петите. Семейство Деп, заедно с двете им деца Лили Роуз и Кристогър Деп Трети живеят от години във Франция.

А в професионално отношение, Джони не спира да ни радва. Новата лента за която се снима в момента се казва „“Dark Shadows“. Там той ще играе ролята на мистичен вампир на име Барнабас Колинс, който безуспешно търси изгубената си любов! Режисьорът, Тим Бъртън признава, че Джони е любимият му актьор и винаги ще бъде готов да го кани във филмите си.

Източник: vesti.bg

Вижте също

Stilni drehi

Собствен и модерен стил

Ако сте завиждали на модерните жени, които със самочувствие минават, облечени в красиви и актуални …