Начало / Интересен / Хари Реднап: Трябва да победим!

Хари Реднап: Трябва да победим!

 

 

 

 

 

 

 

 

Тази вечер Тотнъм излиза в решаващ мач за класиране в следващата фаза на Лига Европа.  В момента шпорите са на трето място в групата си и се изправят срещу отбора на ПАОК, който е първи с една точка пред лондонския отбор.

Реднап е решил да не използва титулярите си в Лига Европа, за да бъдат свежи за местното първенство, а предимно разчита на млади играчи и такива, които не попадат често в сметките му.

Тотнъм е в много добра форма в Англия и в последния си мач победи Уест Бромич с 3:1, като това отреди на отбора третата позиция в класирането на Англия на само 2 точки зад Манчестър Юнайтед.

Въпреки това Хари Реднап и отбора му имат желание да продължат в следващата фаза на европейския турнир, където ще срещнат силни съперници. За целта те трябва да търсят задължителна победа срещу гръцкия отбор.

Преди няколко седмици „шпорите“ победиха отбора на Шамрок Роувърс, които са опашкари в групата. Това беше разходка за футболистите на Тотнъм и мениджъра им се надява, че те ще имат нужното самочувствие да се справят с отбора на ПАОК.

„Трябва да спечелим мача си. В момента сме на точка зад гърците, а Рубин Казан най-вероятно ще спечелят двубоя си срещу ирландците и заради това ние се нуждаем от сигурна победа.

„Не искаме да отпаднем от надпреварата. Рубин вече са се класирали в следващата фаза, защото те не могат да бъдат изместени от второто си място“, завършва речта си Хари Реднап.

 

Вижте също

Забравено в хотелската стая

10-те най… странни вещи, забравени в хотелската стая

След като прекарате релаксираща ваканция на хубаво място, не е странно да забравите нещо в …