Начало / Културен / Музика / Кат Вон Ди работи по първия си албум

Кат Вон Ди работи по първия си албум

След края на четвъртия последен сезон за L.A. Ink, повечето от нас си задаваха въпроса, а с какво ще се захване сега Кат?! Но едва ли някой е предполагал, че следващият й проект ще бъде музикален. Колкото и да ни се струва странно обаче, новината за първи самостоятелен албум беше потвърдена и от самата г-ца Вон Ди. Запитана за новото си творческо вдъхновение, Кат отговаря: „През целия си живот съм била страстен почитател на музиката. Свиря на пиано от шест годишна, за това смея да твърдя, че познавам формата, но ми се струва доста забавно да се опитам и да я претворя в някакво послание.“ Що се отнася до стилът, тя го определя като dark и „тъжно-романтичен“. Сигурни сме, че Кат ще намери достатъчно „материал“ за песните си от вече приключилата, но изключително страстна и драматична връзка с Джеси Джеймс. До тук добре, но изниква въпросът – може ли всъщност Кат Вон Ди да пее?

Известната татуистка изглежда не смята, че преориентирането й към музикалната индустрия ще представлява някаква трудност за нея (може би защото повечето музиканти имат татуировки :)). Според Кат между музиката, татуирането, грима, телевизионното шоу, модата, в това число и собствената й модна линия, има много общо. Или както самата тя казва: „Всички тези неща са просто различни начини, чрез които можеш да изразиш своята креативност.“ Татуировки, дрехи, музика – това, че си добър в едно от тези неща, със сигурност не означава, че със същия успех би се справил и с останалите, за това логиката на Кат изглежда малко погрешна. Но за да си отговорим на тези въпроси не ни остава друг избор, освен да изчакаме до излизането на албума.

В едно отношение относно музикалната кариера на Кат Вон Ди обаче нямаме абсолютно никакви съмнения  – визията. Тя има уникално излъчване – татуирана от главата до петите, винаги със силен грим, най-често гарваново черна коса и необичаен стил на обличане, съчетаващ клош и елегантност. 

Източник: hollywood.com

Вижте също

Бижутата на Кейт Мидълтън

Херцогиня Катрин умее да блести и сама по себе си, но да надникнем какво има …