Начало / Различен / Катрин Зита Джоунс: Майкъл Дъглас се справя добре

Катрин Зита Джоунс: Майкъл Дъглас се справя добре

Съпругът на Катрин Зита Джоунс – Майкъл Дъглас е подложен на осем седмици облъчване и химиотерапия след като се сблъска с диагнозата рак на гърлото. Според актрисата „той се държи и се справя много, много добре“, въпреки жестоката болест.

Катрин сподели за състоянието на съпруга си по време концерта „Добре дошли в Уелс“ на „Millennium Stadium“ в Кардиф, след като отправи поздравленията си към отборите от „Ryder Cup“ преди турнира по голф. Тя каза: „Всеки би бил щастлив от неговия напредък. Той понася всичко това с голяма сила и достойнство“.

Катрин, която е от Уелс – страната, в която се провежда турнира „Ryder Cup“, трябваше да бъде придружена от Майкъл Дъглас на това събитие, но се е наложило той да остане в САЩ с двете им деца – Дилън (на 10 години) и Карис (на 7 години), за да продължи с лечението си.


Имайки предвид фанатизма на съпруга си към голфа, очевидно разстроена, Катрин сподели: „Майкъл е като залепен към всичко, което има връзка с голфа – топка за голф, голф клуб, особено турнира „Ryder Cup“. Обикновено аз го гледам заедно с него. Той залага на американския отбор, а аз на европейския, но не и тази година. Може би следващия път“.

Към актрисата на церемонията се присъедини друга уелска звезда – оперната певица Катрин Дженкинс и музикалната легенда Дейм Шърли Басей, които пяха за отборите по голф и за гостите, сред които бе и принц Чарлз.


Турнирът по голф, който се състои на всеки две години, ще се проведе в „Celtic Manor Resort“ в Нюпорт от 1 до 3 октомври.

Източник: www.zimbio.com

Вижте също

Stilni drehi

Собствен и модерен стил

Ако сте завиждали на модерните жени, които със самочувствие минават, облечени в красиви и актуални …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *