Начало / Културен / Музика / Коя е най-готината майка в Холивуд?

Коя е най-готината майка в Холивуд?

Alisha-KijsАлиша Кийс е една от малкото холивудски майки, които прекарват голяма част от времето си с децата си и не ги водят по различни лъскави церемонии и приеми. Затова и тази нейна привързаност към детето ѝ ѝ донесе приза за най-готината майка на Холивуд.

Преди броени дни дори семейството на американската R&B и соул певица бе забелязано на баскетболен мач между отборите на Никс и Бостън Селтикс. Алиша, съпругът ѝ, рапърът Суиз Бийц и малкият им син Египет се появиха със завидно добро настроение и през цялото време подкрепяха любимците си от Никс.

Най-готината майка на Холивуд бе облечена напълно подходящо за случая, с черно кожено яке и маратонки, а момчето на звездната двойка бе в баскетболен екип.

Любимият стил на изпълнителката определено се явява спортно-елегантния и много обича да носи деним. На червения килим дори често си позволява да се облече не толкова строго официално, както правят колежките ѝ.

Алиша винаги е твърдяла, че не обича хората, които имитират нечий стил на обличане и поведение и споделя още, че известността и майчинството по никакъв начин няма да променят живота ѝ.

Източник: Woman.bg

Вижте също

Тайните на щастливия брак

5 „за“ и 5 „против“ брака

„Тайната на щастливия брак си остава тайна.” Хенри Янгман Някак много натрапчиво в обществото съществува …