Начало / Интересен / Коженото яке – винаги на мода
кожено яке

Коженото яке – винаги на мода

Когато пролетта дойде , всички бързаме да извадим любимото си кожено яке, или обикаляме по магазините, за да намерим такова. Независимо дали става дума за естествена кожа или имитация, със сигурностразнообразието е голямо.

Коженото яке,  днес се приема през призмата на рокера – моторист. То се е превърнало в емблема  на рокендрола или на тежкия рок.  Неусетно то се превърнало в символ на стил за хората, които искат да имат хубава дреха: нещо, което да е едновременно стилно и удобно и същевременно не прекалено обемно, така че да дава свобода на движенията.

Освен класическия, черен цвят, който никога няма да излезе от мода, излязоха и цветните кожени якета. Връхната дреха е много важна, защото тя е първото нещо, което се забелязва в нас, когато е студено.

Коженото яке в бяло, може да бъде съчетано с всякакъв друг цвят от облеклото. Освен това  изпъква повече от черното, а и придава леко невинно излъчване.

Лилавият цвят е един необичаен цвят за кожено яке.   Той ще насочи погледите към вас и визията ви, тя ще бъде по – артистична.

Сивият цвят придава на външността ви, по – дръзко и бунтарско излъчване, но без да бъде твърде натрапчиво.

И разбира се, няма как да не вмъкнем в изброяването,  червения цвят. Този така класически, секси и елегантен цвят, използван във всеки негов вид , винаги ще бъде на мода и ще изглежда супер добре върху модерните хора.  Естествено, кожено яке в  червен цвят, няма смисъл да ви убеждаваме, че е един страхотен избор.

Коженото яке в син цвят е последен писък на модата и ако вие искате да бъдате част от него, трябва да имате в гардероба си едно такова.

Във всеки случай едва ли може да се измисли по – универсална дреха от коженото яке. То е толкова демократично, че свързва всички класи на обществото.

Това е връхната дреха, която всеки трябва да има в гардероба си заедно с един чифт стилни обувки.

 

Източник: www.kapere.com

 

Вижте също

Бариста

Какво означава да си бариста и как да станеш такъв?

Въпреки че на пръв поглед изглежда, че терминът „бариста“ е свързан с „бар“ или „барман“, …