Начало / Интересен / Love.net под наем?

Love.net под наем?

От днес нашумелият тазгодишен романтичен български филм „Love.net“ вече може да бъде гледан официално и легално в Интернет

Става въпрос за сайта www.netcinema.bg. Това ще ви струва смс на стойност само 2.40 лева с ДДС. По този начин вие ще може да „наемете“ филма за цели 12 часа. Сайтът е много добре разработен – точно по модела на най-големите световни сайтове за наем на филм срещу заплащане.

През тези 12 часа ще може да разполагате с филма в реално време, да го превъртате, спирате и пускате, паузирате. Плащането може да стане по най-известните разпространени начини за това. Благодарение на торент сайтовете, който все още не са забранени пазарът на DVD-та е силно ограничен и се правят какви ли не промоции с вестници и списания, само и само да се изкарат някакви допълнителни пари от филмите.

Като клиенти можете да изберете и качеството на филма, в зависимост от бързината на връзката ви с Интернет.

То е едно ново начало на платформа за родното кино. 2.40 е цена, която доста повече хора биха дали, отколкото да си купят твърдия носител или да отидат на кино. Още по-хубаво е, че именно филма Love.net е първия, който ще може да се гледа по този начин.

Като посещения за момента, филмът наброява над двеста хиляди души. Всички знаем, обаче, че ще дойде един момент, в който всеки ще си дръпне филма от местния торент сайт напълно безплатно, и този момент не е далеч във времето.

Източник: http://www.actualno.com/

Снимка: http://static2.novatv.bg

http://www.youtube.com/watch?v=a0LYA8heQS4&feature=related

Вижте също

Рекорди на Гинес, свързани с Коледа

Коледни (Гинес) рекорди

Дейвид и Джанин Ричардс държат световния рекорд за най-много коледни лампички, декориращи жилищен имот. Семейството …