Начало / Интересен / Най-изненадващите обяви в интернет
Interesni obqwi w internet

Най-изненадващите обяви в интернет

В интернет може да се срещнат какви ли не любопитни обяви

Всеки потребител в интернет се е натъквал на какви ли не находки из сайтовете за малки обяви. Днес, свободата да използваш онлайн пространството в своя полза, се счита за незаменимо предимство. Защо да не изпратиш послание до другите, било то относно продажба на дадена вещ или за дадена услуга, която предлагаш?

Има и прелюбопитни обяви, които могат само да ни накарат да се усмихнем, но и да оценим оригиналния подход на авторите им.

Издирване на домашен любимец

В това няма нищо кой знае колко учудващо, освен ако не става дума за папагал или морско свинче например. Но опцията на необятния „космос“ в мрежата трябва да се експлоатира при всяка ситуация, която изисква подобна намеса. Не се знае дали съсед от същия район няма да попадне на обявата ви и да се отзове, точно когато имате нужда.

Чехли за еднократна употреба

В крайна сметка, щом се продават обувки и дрехи, защо да не се продават и такива за еднократна употреба – може би това си мисли търговецът, пуснал тази обява.

Инкубатор за пиленца

Домашните инкубатори са интересна възможност, а за хората, които се занимават с отглеждането на пиленца и населяват крайградските райони или селата, тя е напълно в реда на нещата. За жителите на столицата може да е изумително, но за други – абсолютно приемливо и задоволително като оферта.

Половинка за Свети Валентин

Тук има една добра и една лоша новина. Добрата е, че на Свети Валентин няма да сте сами, ще получите внимание и незабравими емоции. Лошата е, че най-вероятно това ще има своята цена. Не се заблуждавайте, че такива обяви са безплатни, ако изрично не е упоменато, нито че дамите го правят от чисти и романтични намерения. Разбира се, ако вас ви устройва този вариант, няма от какво да се тревожите, но не си поставяйте конкретни очаквания, за да не сте разочаровани.

Изработка на талисмани

Ако вярвате в силата на амулетите и защитата срещу магии, ето една удачна обява за вас. Факт е обаче, че трябва да бъдете внимателни. Пригответе се, че насреща ви може да не стои коректен човек, а да разчита на вашата наивност и суеверие, което означава само едно – ще ви вкара в излишни разходи и ще обърка тотално психиката ви.

Панделки под наем

Забавно решение на агенцията, която ги отдава, но пък не може да не бъде оценено като предприемчиво, защото мнозина търсят панделки за своето лично събитие. Сватби, абитуриентски балове, коктейли са все случаи, които изискват украса.

Вижте също

Бариста

Какво означава да си бариста и как да станеш такъв?

Въпреки че на пръв поглед изглежда, че терминът „бариста“ е свързан с „бар“ или „барман“, …