Начало / Интересен / Парис Джексън говори за своя баща в шоуто на Елън Дедженерис

Парис Джексън говори за своя баща в шоуто на Елън Дедженерис

13-годишната дъщеря на Майкъл Джексън даде своето първо телевизионни интервю в шоуто на Елън Дедженерис в сряда (13 декември). До сега трите деца на Краля си оставаха пълна мистерия за медиите, защото бяха ревниво пазени от своя баща.

Парис, едно от трите деца на Майкъл, които в момента са поверени на грижите на своята баба Катрин, разказва пред Елън, че като дете се е чувствала доста глупаво, когато появявайки се в публичното пространство заедно със своя баща е трябвало да носи маска. Майкъл, който почина през 2009г. след инжектирането на смъртоносна доза от болкоуспокояващото пропофол, често криеше лицата на своите деца, за да ги предпази от агресивните папараци и общественото внимание, което би съпътствало всяка тяхна стъпка.

„Да, чувствах се глупаво и се питах защо нося тази маска?“, разказва Парис пред Елън, „Но когато порастнах разбрах, че той просто се опитва да ни предпази.“ Тя също така  споделя, че училището й е дало шанс за един по-нормален живот и детство. Именно факта, че никой там не е знаел коя е тя всъщност е допринесъл за това да се отнасят с нея, както с всички останали.

Парис наскоро получи и своята първа роля в киното. Тя ще се снима в продукция със заглавие „Lundon’s Bridge and the Three Keys“, базирана върху фентъзи романа на Денис Кристен. Оказва се, че малката Джексън е пленена от киното, когато вижда своя баща във филма „Moonwalker“: „Знаех, че той може да пее много добре, но не и че е толкова добър актьор, когато го видях си казах, че искам да бъда точно като него.“ Парис вече има известен актьорски опит зад гърба си, тъй като както става ясно от интервюто – четиримата (тя, Майкъл и двамата й братя – Принс Майкъл и Принс Майкъл Втори-Бланкет) много често вкъщи правели актьорски импровизации и разигравали различни сценки.

Вижте също

Рекорди на Гинес, свързани с Коледа

Коледни (Гинес) рекорди

Дейвид и Джанин Ричардс държат световния рекорд за най-много коледни лампички, декориращи жилищен имот. Семейството …