Начало / Интересен / „Побъркани от любов“ – постановката, която си заслужава да видите

„Побъркани от любов“ – постановката, която си заслужава да видите

Режисьорският дебют на Асен Блатечки „Побъркани от любов“ определено си заслужава да се види. По принцип актьор прави режисьорски дебют по две причини: първо – пиесата, която не може да не постави и второ – роля, която няма как да не изиграе.

Ако някой ми беше казал, че любимецът на всички тинейджърки от добър актьор ще стане и режисьор – може би нямаше да повярвам. Но ето това е факт. Театралната постановка е написана от Сам Шепърд. Под режисьорската палка на Блатечки освен тоя самия, ще се включат актьорите Койна Русева („Под прикритие“ (адвокатката на Джаро), „Love.net“, “Морска сол“ (Tv) , Васил Банов („Капитан Петко Войвода“, „Столичани в повече“, „Седем часа разлика“ (бай Юнал) и много др.) и Стефан Иванов („Деца от восък“, „Стъклен дом“ (Тома от втори сезон).

Действието на постановката се развива в долнопробен мотел в началото на пустиня „Мохаве“. Там двама от героите (Еди и Мей) се осъзнават, че връзката им се разкада по ред причини. Мей обвинява един че ѝ изневерява с друга. Мракът, в който обикалят героите е нещо обичайно за човешката душа, а не белег на времето. Постановката ще търси отговор на въпроса – какво бихме сторили в името на любовта? Отговорът е простичък и лаконичен – всичко.

Постановката се разпространява от театрална къща „Viva Arte”. В оригинал от Сам Шепърд заглавието на постановката е „Fool for Love“.

Снимки: http://img.photo-forum.net

Вижте също

Рекорди на Гинес, свързани с Коледа

Коледни (Гинес) рекорди

Дейвид и Джанин Ричардс държат световния рекорд за най-много коледни лампички, декориращи жилищен имот. Семейството …