Начало / Културен / Книги / “Порно“ за душата

“Порно“ за душата

book porn aleksander tomovСигурно се чудите какво да правите докато пътувате за лятната си почивка или вече с удоволствие се протягате на плажа. Дори да имате много интересни планове за предстоящото ви свободно време, книгата е винаги онова, което може да ви помогне да избягате за малко от реалността и да се потопите в един различен свят. Понякога тя е най-добрият събеседник. (Най-вече, когато жената до вас ви изнервя толкова, че искате да се скриете от нея.)

Е, ако е дошъл такъв момент, вероятно ще останете очаровани и ще се забавлявате с новата книга на Александър Томов – „Порно“.

Накратко: Американският режисьор на порнофилми Джо Мориарти, който носи името на героя от известния роман на Керуак „По пътя“, претърпява семейна драма. (Да, дори и порнорежисьорите имат семейство, а понякога и семейни драми:) С цел да избяга от проблемите, Джо решава да замине за Истанбул. По стечение на обстоятелствата обаче се озовава в София, където се сблъсква в местен наркодилър, познат като Пепи. Той прави на Джо Мориарти предложение, на което последният определено не може да откаже – срещу възможността да се „друса“ на воля, Джо приема офертата на Пепи да снимат порно филм.

Останалото…останалото е забавна, леко смешна, леко трагична история – каквото е и времето, в което живеем.

Книгата „Порно“ на Александър Томов е на пазара от май 2010 г. от издателска къща „Сиела“.

Вижте също

Как ученето ни на чужд език да е по-лесно?

Днес ще споделим някои полезни начини как да учите по-лесно чужд език. За пример ще …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *