Начало / Полезен / Премених мъжа ми и детето от Евиза
Banski

Премених мъжа ми и детето от Евиза

Евиза еднолично се превърна в любимия ми онлайн магазин за дрехи и вече от много време насам почти изцяло обзавеждам гардероба си оттам. Разнообразието е страхотно и винаги си намирам нещо красиво, стилно и свежо. Допада ми и широката гама от размери и разцветки, които откривам в този електронен бутик, както и високото качество на изработка на моделите. Все пак са българско производство, каквото трудно се намира по моловете.

Още повече заобичах Евиза, когато забелязах, че в онлайн магазина има специални категории с мъжко облекло и детско облекло. Досега не бях обръщала внимание, може би защото бях твърде впечатлена от женските дрехи и само в тях се вглеждах. Когато, обаче, най-накрая разбрах, че се продават и мъжки и детски модели, реших задължително да ги разгледам и да избера нещо и за семейството си. И без това за тях намираме доста трудно дрехи, които хем да им стоят добре, хем да им харесват, особено за малката.

Първо се спрях на мъжката категория. Като видях колко е голямо разнообразието там, веднага извиках съпруга ми, за да види и той дрехите. Въпреки че е доста претенциозен, моделите се харесаха и на него. Започнахме да избираме какво да поръчаме. Харесахме сигурно дузина тениски във всякакви цветове и варианти. В крайна сметка решихме да поръчаме пет блузи с къс ръкав в светлосиньо, бяло, сиво и черно. Допълнихме количката и с две тениски без ръкав, които изглеждаха много готино на манекена. Мъжът ми дори си хареса и бански от Евиза, така че поръчахме и тях. След това погледнахме на майтап мъжките халати в магазина, а той взе, че си набеляза един и веднага го добави в поръчката. Накрая се оказа с повече модели в количката от моите.

Малката също не остана капо. Харесах и три супер сладки детски роклички, две от които с дантела. Цветовете бяха тюркоаз, диня и розов. Именно с последната смятам да я накипря за предстоящия й скоро рожден ден. Купих й и едно дебело елече за есента, че никога не можем да улучим подходяща връхна дреха за хладните дни.

Всички очаквахме с трепет доставката, най-вече заради мъжките и детските модели. Аз бях сигурна, че моите ще ми стоят добре, тъй като вече бях поръчвала доста пъти, но нямах представа как ще изглеждат дрехите за мъжа ми и за малката. За щастие, всичко беше наред и с тях. Моделите им стояха точно както се виждат на снимките и страшно им отиват. Вече гардеробът на цялото семейство е изпълнен с дрехи от Евиза.

Вижте също

как се пише обява за продажба - пример

Писане на обява за продажба. Какво трябва да включва и как да се уверите, че привлича възможно най-много купувачи?

Писането на обявата за продажба е една от най-важните стъпки в процеса на сделката и …